Брат Джанет Джексон: У малої буде малюк

14 травня 2016, 10:07

Рідний брат американської співачки Джанет Джексон та покійного поп-короля Майкла Джексона, Джермейн поділився з журналістами подробицями щодо вагітності 49-річної сестри.

Він дуже радіє, що "його мала" стане мамою, і сподівається на племінницю.

Про це пише "US Magazine".

"Моя сестра Джанет – це моя мала. Із нею все гаразд, але в неї буде малюк. У малої буде маля. Ми ставимося до неї як до нашої маленької. А тепер вона виросла, і в неї буде маля. Я пишаюся тим, що стану дядьком, і не можу дочекатися, щоби побачити, як виглядатиме ця дитинка", - поділився 61-річний Джермейн.


Він запевнив, що Джанет почувається добре. Чоловік не знає, чи тягне її на щось конкретне, але узагалі попоїсти його сестричка любить.

Брат 49-річної Джанет Джексон підтвердив, що вона стане мамою

"Вона буде чудовою матір'ю, бо вона дуже сильна, дуже сувора. Я кажу їй: "Якщо тобі треба буде хтось із батьківськими вміннями чи будь-якими вміннями, що стосуються малюків, звертайся до мене, бо я – до сьогоднішнього дня найкращий змінювач підгузків на планеті", - оголосив Джексон.

Він зазначив, що Джанет та її чоловік Вісс Аль-Мана поки не знають статі майбутнього первістка. Особисто Джермейн сподівається на дівчинку, мовляв, хлопців у родині й так багато.

Джексон запевнив, що Майклові діти – Принц, Періс і Біджі – дуже раді, що в них буде кузен або кузина.

Нагадаємо, подейкують, що насправді Джанет багато років тому таємно народила дочку, але віддала її на всиновлення.

Фото з Instagram Джанет Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів