Кару Делевінь затримали і оштрафували в Парижі

17 травня 2016, 11:03

Англійська актриса і модель Кара Делевінь втрапила у скандал, через свій нестримний характер і гострий язичок.

23-річну зірку затримали і оштрафували за те, що образила співробітника служби безпеки залізничної компанії в Парижі. Про це повідомляє "The Telegraph".

Як зазначає видання, Кара саме поспішала з Парижа в Лондон, щоб відсвяткувати день народження своєї сестри Поппі. Та моделі дуже не сподобалася повільність перевірки.

Тож, коли співробітник охорони безпеки попросив зірку надати багаж на перевірку, Делевінь не просто розлютилася, вона була у нестямі від люті і не контролювала себе.


"У черзі було близько двадцяти осіб, але Кару це не турбувало. Вона почала битися в істериці, лаючи всіх і вся, вела себе, як зірка, якій не обов'язково підпорядковуватися загальним правилам", - розповів очевидець.

Делевінь оскандалилася

Інше джерело підтверджує слова першого і повідомляє, що приятель, який був з Карою, намагався напоумити її і заспокоїти, але вона не звертала на нього уваги. А потім актриса узагалі утнула щось дивне: стала на коліна і склала руки, наче в молитві.

"Це було так дивно. Кара крикнула офіцерові: "Це просто смішно, нехай просто робить свою чортову роботу!". До неї підійшов офіцер, але вона обматюкала його і послала подалі", - розповіло джерело.

Норовливу модель затримали і відпустили лише після того, як вона сплатила штраф.

У яку суму обійшлася Делевінь витівка, не повідомляється. Однак з кімнати офіцерів Кара виходила буцімто із заплаканим обличчям.

Нагадаємо, Кара Делевінь відома не лише роботою моделі, а й зйомками в кіно. Окрім цього, дівчина нещодавно розважалася в компанії британського принца Гаррі.

Фото з Instagram Кари Делевінь

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів