Павло Зібров: Пісні народжуються, як вуса ворушаться

19 травня 2016, 18:10

Деякі західні зірки страхують на великі суми свої голосові зв’язки, ноги чи дупи, а от у співака Павла Зіброва є інший скарб – його вуса.

Артист упевнений, що саме завдяки цим "передавачам" він пише пісні. Про свої супер-вуса він розказав під час зйомок розважального телешоу.

Про це повідомляє сайт Tvgid.ua.

"Мої вуса – це передавачі, і саме у них надходить інформація. А пісні народжуються, як вуса ворушаться. Зголиш їх – і все, голос не звучатиме, пісні не писатимуться, імпотенція настане. Тому я би застрахував вуса на максимальну суму!", - оголосив Зібров.


Вуса - ось у чому магічний секрет творчості Павла Зіброва!

"Я ношу вуса з 16 років і зголював їх усього двічі в житті. Уперше – перед армією. А вдруге вирішив здивувати дружину – зробити їй подарунок на 35-річчя", - поділився він.

Як пригадав співак, дружина Марина була в від'їзді, і як він, оновлений, зустрів її на вокзалі, то не впізнала.

"…А коли зрозуміла, що я накоїв, страшенно розсердилася і місяць до мене не говорила. Не віталася, їсти не готувала і промовила лише одну фразу: "Ти дурень". Таким дурнем я проходив місяць. І зрозумів, що, зголивши вуса, скоїв величезну помилку", - зізнався артист.

Зібров пояснив, що без вусів його перестали впізнавати та пропускати без черги, коли він виходив попити кави. Відтоді, заявив артист, він більше не голить вусів.

Нагадаємо, нещодавно Павло Зібров подався в репери та попросився в керівники польської залізниці.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів