Джолі стала професором

24 травня 2016, 12:19

Голлівудська актриса і громадський діяч Анджеліна Джолі стала одним із запрошених професорів Лондонської школи економіки і політичних наук.

Про те, що кінозірка запрошена до них викладачем, йдеться на сайті навчального закладу.

Джолі, як посланець ООН у справах біженців, працюватиме в рамках нової освітньої програми, присвяченій проблемам жінок, миру і безпеки.

"Мене дуже надихає створення подібної програми. Сподіваюся, інші освітні установи послідують цьому прикладу, оскільки необхідно розширювати дискусію про захист прав жінок і про те, як покласти край безкарності за злочини проти них, такі як сексуальне насильство в умовах конфліктів", - сказала Анджеліна, виступаючи перед університетською аудиторією.


Джолі викладатиме студентам

Професор Джолі читатиме лекції, братиме участь в дослідженнях і публічних заходах, а також вестиме власну роботу з розвитку гендерного рівноправ'я, безпеки і посилення ролі жінок в економіці, суспільному і політичному житті.

Нагадаємо, останнім часом вигляд актриси викликає чутки про її негаразди зі здоров'ям. Однак Джолі не поспішає коментувати це, натомість займається не лише доброчинністю, а й продовжує грати в кіно. Зокрема, Анджеліна знову стане Малефісентою.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів