Хьорд збирається обдерти Деппа мов липку?

27 травня 2016, 15:02

Розставання акторів Джонні Деппа та Амбер Хьорд, схоже, не пройде тихо і спокійно. Закордонні ЗМІ вже пророкують, що це буде "найжахливіше розлучення" у світі шоу-бізнесу за останні роки.

Подейкують, 30-річна Хьорд налаштована обібрати свого поки що законного чоловіка. І для цього вона, кажуть, готова оприлюднити компромат на Джонні, який назбирала за час роману з ним, пише "The Daily Mail".

"Ті, хто не з чуток знайомий з цим подружжям, кажуть, що американська актриса має так багато наклепів проти Деппа, що єдиним можливим варіантом для нього є відкрити свій гаманець - і швидко", - зазначає видання.

"Це буде потенційно жахливе розлучення", - кажуть в оточенні пари.


Мовляв, Хьорд, яка у своєму позові на розлучення просила від Деппа "подружньої підтримки", має намір отримати ласий шматок від статків чоловіка, які оцінюються у майже 400 мільйонів доларів.

І хоча Амбер вказала причиною розлучення "непримиренні розлучення", але, кажуть, справа не зовсім у цьому. Серед можливих причин, через які акторка вирішила, що досить вже бути дружиною Джонні - спад його акторської кар'єри в останні роки, а також низка, здавалося б, п'яних публічних виступів.

Джонні на довго запам'ятає розлучення з Хьорд?

Подейкують, Хьорд ще на момент заручин була досить холодна до Деппа. Тож тепер адвокати жінки, схоже, роблять усе можливе, аби виставити цей шлюб - як помилку з боку Амбер.

Сам Джонні воліє коментувати ситуацію з розлученням через свого речника. Зокрема, у виданні "People" з'явилася заява від представника зірки.

"З огляду на короткочасність цього шлюбу і з огляду на нещодавню смерть його матері, Джонні не реагуватиме на жодні з непристойних неправдивих історій, плітки, дезінформацію і брехню про його особисте життя. Будемо сподіватися, що розрив цього короткого шлюбу відбудеться швидко", - сказав речник актора.

Нагадаємо, днями стало відомо, що актриса Амбер Хьорд подала на розлучення після 15 місяців шлюбу з Джонні Деппом. Багатьох здивував той факт, що жінка зробила це через два дні після того, як актор втратив маму.

Як відомо, актори, які побралися в лютому минулого року, не мають шлюбного контракту. Тож Хьорд не забула попросити в Джонні "подружньої підтримки" - іншими словами, жінка хоче, аби той і після розлучення забезпечував їй те життя, яким вона звикла жити в шлюбі з ним.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів