Кіт Харінгтон: Я – дещо більше, ніж копиця волосся

31 травня 2016, 11:01

Англійський актор Кіт Харінгтон вважає, що від сексизму в світі кіно потерпають не лише його колеги-жінки. Чоловікам теж дістається.

Зірці "Гри престолів" не до вподоби, коли цінується його гарна зовнішність чи пишне кучеряве волосся, а не талант.

Про це Кіт заявив у інтерв’ю "The Sunday Times", пише "Contact Music".

"Я не хочу видатися невдячним – я щасливчик. Але не можу сказати, що мені до вподоби велика кількість уваги, яку я отримую більшу частину часу. Ти не можеш обирати, коли її отримувати. Гадаю, тут є подвійний стандарт. Якщо ти спитаєш у дівчини: "Тобі подобається, коли тебе кличуть "крихітка"?", вона скаже "Ні, не дуже", і буде абсолютно права", - поділився "Джон Сноу".


Кіт Харінгтон хоче, щоби в ньому бачили не лише гарну зовнішність

"Мені хочеться думати про себе як про дещо більше, ніж копиця волосся або набір зовнішніх якостей. Це принизливо", - зізнався актор.

Кіт не заперечує того, що почасти він і отримує роботу завдяки своїй зовнішності. Проте він готовий піти з професії, якщо отримуватиме ролі виключно завдяки їй.

"У нашій індустрії, безсумнівно, є сексизм по відношенню до жінок, але є він і по відношенню до чоловіків. Я відчуваю його, коли в певні моменти під час фотосесій мене просять роздягтися. Якщо я відчую, що мене наймають за мою зовнішність, я покину грати", - запевнив Харінгтон.

"Гру престолів" Кіт називає великою та важливою частиною періоду свого життя та не хоче, щоби серіал закінчувався.

Нагадаємо, на знімальному майданчику 29-річний Харінгтон зустрів своє кохання – актрису Роуз Леслі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів