Лідер "RHCP" прокоментував чутки про вживання наркотиків

1 червня 2016, 14:11

Американський музикант Ентоні Кідіс вирішив прокоментувати чутки про те, що його нещодавня госпіталізація – то наслідок вживання ним наркотиків.

Лідер "Red Hot Chili Peppers" сприймає цей поголос як вияв турботи. Проте запевняє, що зараз йому до вподоби тверезе життя.

Про це пише "Contact Music".

"У цьому всьому я відчув більше турботу, ніж щось інше", - сказав 53-річний Кідіс в ефірі австралійського ток-шоу.

"Я отримав багато електронних листів, таке враження, що людям справді не байдуже. Мої друзі дзвонили, люди, з якими я не спілкувався багато років, дзвонили, але те, що люди припускають або думають про моє вживання (наркотиків), мене не хвилює. Узагалі не зачіпає", - запевнив він.

Кідіс вважає, якщо про нього пліткують, значить, турбуються

На думку артиста, хвороба, яка вклала його на лікарняне ліжко, це стимул, щоби стати дужчим та продовжити насолоджуватися тверезим життям.

"Сталося так, що мені подобається бути тверезим, так само, як часом подобалося бути вгашеним. Бути тверезим для мене – задоволення, мені це приносить багато радості, це йде мені на користь", - поділився музикант.

Кідіс іще раз пригадав, як йому було погано, коли 14-го травня він  просто з концерту загримів до лікарні через ускладнення після кишкового вірусу.

"Мене збивало з ніг, я був білий наче привид, мені скрутило всю зону кишечника, і я просто падав на коліна від болю, тож мій друг із концерту повіз мене до лікарні", - розказав артист.

Як відомо, Ентоні вже значно ліпше. 17-го червня "RHCP" готуються представити свій новий альбом, "The Getaway", а в рамках свого європейського туру приїдуть і до Києва.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів