Гарнер вирішила дати Аффлеку шанс?

2 червня 2016, 11:36

Імовірно, американській зірковій парі, Бенові Аффлеку та Дженніфер Гарнер таки вдасться урятувати свій шлюб.

Численні джерела, наближені до акторів, стверджують, що їхні стосунки останнім часом дуже змінилися, і діло йде до примирення.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Зараз 43-річний Бен знімається у Лондоні, і Гарнер із трьома дітьми теж там. Те, що родина проводить літо у Європі, подалі від стресів Голлівуду, дуже їм усім на користь.


Як розказали джерела "US Magazine", в травні зіркове сімейство влаштувало собі міні-відпустку в Парижі, а потім побувало в Італії.

Дженніфер і Бен з дочкою Вайолет та сином Семюелем

На думку приятеля зірок, ці подорожі помогли Бену та Дженніфер "розпалити колишній вогник", що був між ними, та загоїти рани. І хоча поки не можна сказати, що вони знову пара, Гарнер уже схиляється до того, щоби спробувати ще раз.

"Джен точно хотіла би знову бути з ним", - запевнив співрозмовник видання.

"Чимало всього поганого виправлено. Вони справді на хорошому етапі", - додав він.

Щоправда, інше джерело, наближене до Аффлека, запевнило, що йдеться лише про турботу акторів про спільних дітей: 10-річну Вайолет, 7-річну Серафіну та 4-річного Семюеля, і ні про що більше.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю Гарнер відверто зізналася в тім, що Аффлек – це кохання її життя, і якби вона могла повернутися в часі, то знову б за нього вийшла.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів