Шерон Стоун: Я не хочу займатися сексом з незнайомцем

2 червня 2016, 12:20

Голлівудська актриса Шерон Стоун втратила інтерес до побачень із чоловіками, до яких не відчуває фізичного, духовного та емоційного інтересу.

Про те, що вона не займатиметься сексом із незнайомцем, і що саме вона шукає у стосунках, зірка "Основного інстинкту" розповіла в коментарі "AARP The Magazine", який цитує "Contact Music".

"Очевидно, що мені це досить легко призначити побачення. Але моє життя й без того насичене. І я не хочу витрачати час, аби просто піти на побачення чи просто зайнятися сексом із незнайомцем", - зауважила Шерон.

Стоун розповіла про ставлення до стосунків і сексу

"Наразі я отримую більше задоволення - фізичне, духовне, емоційне - від посмішки, сміху, тепла розмови або дійсно сексуального погляду", - додала вона.


58-річна актриса переглянула й своє ставлення до старіння. На думку Стоун, жінка у віці не повинна раптово втратити смак, ходити з поганою зачіскою та носити безформений одяг кислотних кольорів.

Нагадаємо, свій день народження Шерон Стоун відсвяткувала в березні. Тоді іменинниця показала свою природну красу на фото без макіяжу.

Фото з Instagram Шерон Стоун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів