"Він плаче, бо тебе побив": спливло листування Хьорд із асистентом Деппа?

2 червня 2016, 16:10

Американська акторка Амбер Хьорд надала журналістам нову порцію фотографій свого побитого обличчя, котрі мають довести, що Джонні Депп неодноразово піднімав на неї руку.

А ще оприлюднено листування актриси з буцімто асистентом її зіркового чоловіка. У них співрозмовник Хьорд запевняє її, що той, хто її скривдив, дуже картається, нічого не пам’ятає і плаче за нею.

Про це пише "The Daily Mail".

30-річна Амбер стверджує, що знімки, на яких у неї синець під оком та розбита губа, були зроблені у грудні 2015-го та квітні 2016-го.


Хьорд надала ще фотографій побитої себе

Текстові повідомлення, якими обмінювалася Хьорд із таким собі Стівеном, імовірно, асистентом Деппа Стівеном Дейтерсом, датуються травнем 2014-го.

Стівен переконує Амбер, що "він" дуже шкодує про те, що зробив, плаче, хоче виправитися та потребує допомоги. Співрозмовник актриси лише раз вживає ім'я - "Джонні".

Вона говорить, що не знає, як їй бути поруч із "ним" тепер, після того, що він їй заподіяв. Стівен пише Амбер, що її кривдник нічого не пам’ятає і сам у жаху від скоєного.

"Коли я сказав йому, що він тебе вдарив, він розплакався. Це було огидно. І він знає це. Це був не він, коли…", - на цьому повідомлення обривається.

"Він робив це вже багато разів. У Токіо, на острові, в Лондоні (пригадуєш?!), і я щоразу лишаюся. Щоразу думаю, що він зміниться на краще… А потім, десь через кожні 3 місяці, я знову в тому самому положенні", - жаліється Стівенові актриса.

Як відомо, в 52-річного Деппа були проблеми з алкоголем. Схоже, зазирати в пляшку він почав і зараз. Як розповіло джерело видання, після концерту в Данії зірка так завзято святкував, що з казино його о пів на третю ночі в буквальному сенсі довелося витягати бодігарду.

Нагадаємо, Амбер Хьорд подала на розлучення з Деппом та заявила про побиття.

Вона отримала ордер, який забороняє акторові до неї наближатися, а ще хоче щомісячних аліментів. Разом із цим актриса запевняє, що все ще любить свого чоловіка та зовсім "не бажає його поховати".

На боці Джонні його колишні дружини, котрі стверджують, що він ніколи не кривдив жінок. А Хьорд буцімто має свідка, сусідку, котра бачила, як чоловік дав їй ляпаса.

Одна з ключових загадок у цій справі – свідчення поліцейських, котрі приїхали на виклик до оселі зіркового подружжя 21-го травня. Вони стверджують, що не побачили слідів побиття чи інших доказів скоєння злочину.

Прінтскрін з сайту "People", фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів