Шер приготувалася вмирати?

2 червня 2016, 18:18

Подейкують, американська співачка Шер, котра нещодавно відзначила 70-річчя, сприйняла цю цифру як щось для себе фатальне.

Зірка вже упорядкувала свої фінансові справи, щоби подбати про своїх близьких, поки жива.

Шер упевнена, що лишилося їй недовго, повідомило джерело "Radar Online".

Причиною такого песимізму артистки є те, що з 1980-х років вона страждає від вірусу Епштейна-Барр, а у 2014-му так тяжко захворіла, що лікарі боялися за її серце.


"Шер знає, що її час обмежений. Вона хоче, щоби всі сварки лишилися позаду, хоче бути певна, що, коли її не буде, про всіх (її близьких) подбають", - пояснив інформатор.

70-річна Шер зі своєю мамою

Згідно з документами, які отримало видання, Шер ще торік переписала на свою сестру Джорджанну маєток у Малібу, котрий придбала в 2007-му році за 2 мільйони доларів.

Також зірка забезпечила житлом синів – Чеза та Елайджу, попри те, що стосунки з останнім у неї геть непрості. 39-річний чоловік отримав від матері дім у Беверлі-Хіллз вартістю теж у 2 мільйони. Помешкання в Західному Голлівуді, варте 1,7 мільйона, в якому мешкає 49-річний Чез, перебуває в трастовому фонді.

Сама Шер планує дожити свої дні в Малібу, разом із мамою Джорджією, котру перевезла до себе. Після того, як співачки не стане, комплекс будівель вартістю в 45 мільйонів доларів, теж успадкують її родичі.

Нагадаємо, не так давно Шер спантеличила своїх шанувальників серією розпачливих постів у Twitter. Вона побивалася, що її збирається знищити якийсь недоброзичливець. Проте інформаційна бомба, якої боялася зірка, так і не вибухнула.

Фото з Twitter Шер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів