У Росії вимагаються заборонити Лозу

3 червня 2016, 17:47

У Росії закликають заборони співакові Юрію Лозі будь-яку творчу та концертну діяльність.

Відповідна петиція з'явилася на сайті "Change.org".

Автор звернення зазначив, що співак останнім часом дозволяє собі недалекі і дурні висловлювання, що ганьблять честь і гідності людей зі світовим ім'ям і репутацією. Та останньою краплею, схоже, стала критика Лозою космонавта Юрія Гагаріна.

Лоза вкотре відзначився

"Ця "особистість" посміла заперечити досягнення першого космонавта землі Юрія Гагаріна, заявивши, що він нічого не робив, а просто лежав. Це ображає не тільки патріотичні почуття громадян Росії, але і всіх людей, які так чи інакше мають відношення до космонавтики!" - йдеться в петиції.


Як відомо, днями Лоза розкритикував Гагаріна. У мережі одразу ж почали тролити автора "Плота".

А космонавт Олексій Леонов узагалі назвав Лозу засранцем.

До слова, днями "Deep Purple", яких свого часу критикував Лоза, ознайомилися з його творчістю.

Пісню "Плот" росіянина рокерам дали послухати журналісти "Московського комсомольця". Вони ж і розповіли про претензії Лози до "Deep Purple". Щоправда, музиканти не стали уподібнюватися співакові з Росії й просто відповіли загальними фразами.

"Будь-яка творча людина - скульптор, художник, актор, музикант - робить свою справу з правильної причини: тому, що це приносить вам радість. Ми, наприклад, граємо від душі. Так буде завжди. Якщо вони хочуть слухати вас - значить, вони вам довіряють. І цю довіру потрібно виправдати", - сказав учсник "Deep Purple" Ян Пейс.

Коли ж Лоза довідався, що рокери слухали його пісню, то у буквальному сенсі оскаженів. Нецензурну реакцію співака можна почути у відео, опублікованому одним з каналів.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, останнім часом Юрія Лозу потягло на критику. Артист вже встиг проїхати по "The Rolling Stones", "Led Zeppelin", Моцарту та російському гімну.

Фото "Вконтакте" та Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів