Чарлі Шин заявив, що змінився: Я вже почуваюся чистішим

6 червня 2016, 18:00

Американський скандальний актор Чарлі Шин запевняє, що змінився. 50-річна зірка каже, що переглянув ставлення до життя після того, як довідався про свій позитивний ВІЛ-статус.

Про зміни внутрішні й зовнішні Шин повідав в інтерв'ю "The Daily Mail".

"Я приймаю відповідальність за все, що я зробив у минулому, але обіцяю докласти всіх зусиль, щоб виправити ситуацію", - заявив Чарлі.

Він згадав, що раніше міг зробити щось погане, а потім узагалі цього не пам'ятати. Та тепер актор вирішив: з нього досить.


Чарлі каже, що змінився

За словами колишнього менеджера Шина, Марка Бурга, той отямився, коли довідався про хворобу.

"У вересні минулого року в мої двері подзвонили. Це був Чарлі. Наче сонце пройшло крізь хмари. Тоді він розповів мені про свою хворобу і про те, скільки мільйонів він заплатив за мовчання людям, які його шантажували. Того ранку він прокинувся і зрозумів: з нього вистачить. Це був рішучий момент в його житті. Більше він не озирався назад", - зауважив Бург.

Сам Чарлі Шин стверджує, що його здоров'я зараз є пріоритетним. Щотижня він приймає спеціальні ліки, щоб тримати хворобу під контролем.

"Я вже почуваюся чистішим, світлішим, більш здоровим, більш ясно мислячим. В даний момент в моїй крові немає сліду вірусу. На сто відсотків вилікуватися не можна, однак лікування, яке я приймаю, дуже ефективне", - розповів Шин.

Нагадаємо, кілька місяці тому Чарлі оголосив, що хворий на ВІЛ. А нещодавно вирішив підзаробити на своєму важкому житті, поїхавши у турне Європою.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів