Авіаскандалістку Собчак підозрюють у фальшивій вагітності

10 червня 2016, 16:22

Новина про вагітність російської журналістки Ксенії Собчак буквально підірвала мережу. Однак дехто вважає, що білявка усіх дурить, і її вагітність - несправжня.

Сама Ксюша не поспішає підтверджувати "цікавий стан", а от у "Cosmo.ru" підозрюють, що там, можливо, нема що й підтверджувати.

"Більшість вже привітали Ксенію зі швидким поповненням в сім'ї, однак раптова вагітність Собчак все ж викликає підозру. Судячи з фото з заходу, телеведуча перебуває на 3-4 місяці вагітності, проте всього пару тижнів тому зірка публікувала в Instagram фото в купальнику, на яких демонструвала ідеально плаский прес", - пише видання.

Ще нещодавно Собчак показувала плаский живіт

"До того ж, не кожна майбутня мама наважиться на шпагат, який нещодавно показала Ксенія, та й на останніх знімках зірка виглядає цілком стрункою", - додають журналісти.


Та слідом за вагітністю білявка дала ще один привід, аби про неї заговорили у ЗМІ. Днями Ксенія влаштувала скандал в літаку, відео якого потрапило до мережі. Тепер же у Держдумі Росії пропонують таких як Собчак на час перельоту саджати до клітки.

Скандал з участю телеведучої мав місце під час рейсу "Москва-Санкт-Петербург". Ксюші не сподобалося, що виліт затримали через те, що один з пасажирів відмовився пред'явити посадковий талон, пишуть "РИА Новости".

Зрештою, пасажира висадили, а Собчак пригрозила екіпажу "вирішити питання на іншому рівні". Після того, як вона спробувала потрапити в кабіну пілота, її також зняли з рейсу.

Згодом тусовщиця в Instagram розкритикувала дії екіпажу "Аерофлоту", через які, за її словами, рейс затримали на дві з половиною години.

Ксюша сідає на шпагат вагітною?

За словами Ксенії, хоча пасажир "хамськи" спілкувався з бортпровідницею, тій слід "спокійніше реагувати на чужу невихованість". Собчак також звинуватила екіпаж у спробі "самоствердитися за рахунок часу інших пасажирів".

"Найогидніший совковий синдром - це "синдром господаря шлагбаума". Це коли маленька людина раптом отримує маленьку, але владу", - так вона прокоментувала дії стюардеси.

Пізніше вона видалила свій запис з критикою.

А ось депутат Держдуми Сергій Іванов досить різко відреагував на авіаскандал телеведучої, пише "Лента.ру".

"Я думаю, для таких, як Собчак, потрібно виділяти в літаку окреме місце у вигляді клітки і туди її поміщати - і нехай літає там", - сказав Іванов.

Нагадаємо, днями з'явилися чутки, що Ксенія Собчак нарешті вагітна. Те, що білявка чекає на первістка вже підтвердили її друзі.

Фото з Instagram Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів