Батьки Фріске відмовилися від своєї частини спадку

15 червня 2016, 15:44

Напередодні роковин з дня смерті російської співачки Жанни Фріске відбувся черговий суд між її батьками та цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим.

Рідні артистки несподівано відкликали усі позові проти телеведучого та відписали свою частину спадщини онукові Платону.

Про це пише "Комсомольская правда" з посиланням на адвоката батьків Фріске.

"Усі позови до Дмитра відкликані. Ми визнаємо батьківство Дмитра Шепелєва. Цей суд - тільки про встановлення порядку зустрічей рідних з Платоном. Рішення повинно бути винесено в середині липня. Ми налаштовані конструктивно, за словами його адвокатів, Шепелєв також. Давно хочеться вирішити мирно це питання",- зауважив юрист.


Після року публічних образ та чисельних позовів родичі покійної Жанни вирішили залишити Шепелєва у спокої, аби лишень він дозволяв бачитися з онуком.

Фріске немає вже рік

І якщо раніше Володимир Фріске погрожував відібрати у Дмитра сина, то тепер "ніхто не збирається забирати у нього дитину". Принаймні, про це запевняє юрист.

Що ж до спадщини Жанни Фріске, то й тут її батьки відмовилися від претензій, які озвучували раніше:

"Тато і мама Жанни відписали свою частку спадщини Платону. Тобто фактично - Шепелєву. І частку в квартирі, і половину будинку, і навіть кошти, які залишалися на рахунках Жанни. Все віддали, аби бачитися з онуком!".

Таким чином, до 20-річчя свого сина Дмитро Шепелєв буде його опікуном і розпоряджатиметься усіма коштами.

"У відповідь сподіваємося, що Шепелєв не перешкоджатиме зустрічам рідних з хлопчиком", - резюмував адвокат.

До слова, сам Шепелєв написав листа до Жанни про те, як він навчився жити без неї.

Нагадаємо, 15-го червня 2015-го року Жанна Фріске померла після тривалої боротьби з раком мозку. Майже одразу після похорон артистки між її батьками й телеведучим Дмитром Шепелєвим почалися сварки. Справа дійшла до обопільних звинувачень і суду.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів