Блейк Лайвлі з найкращим другом не хочуть обкрадати дітей

16 червня 2016, 12:40

Американська акторка Блейк Лайвлі зізналася, що вони з чоловіком Райаном Рейнолдсом прагнуть дати своїм дітям – доньці Джеймс та малюку, який скоро народиться - якомога "нормальніше" дитинство.

А свого коханого зірка називає ще й найкращим другом.

Вагітна Блейк дала інтерв’ю журналові "Marie Claire". Щоправда, сфотографуватися для глянцю вона встигла ще без натяку на животик, пише "The Daily Mail".

Сама Лайвлі походить із творчої родини – її батько – актор, а мама – менеджер із пошуку талантів. У дитинстві Блейк не хотіла бути актрисою і припускає, що їхні з Рейнолдсом діти ними не стануть.


"У Райана було хороше, нормальне дитинство, і ми хочемо, щоби в наших дітей було таке ж нормальне життя, як було в нас. Ми нізащо не бажаємо украсти в них те, що мали ми, бо це було б дуже егоїстично", - поділилася Лайвлі.

Зі слів актриси, перші півроку донечка Джеймс була викапаний Райан, а потім у ній почали проявлятися й материнські риси, хоч і не найгарніші.

"У неї мої холодні й вологі руки та мої важкі повіки, мої м’ясисті повіки", - пожартувала зірка.

Також вона розказала, за що покохала Райана Рейнолдса.

"Я знала, що він завжди, все моє життя буде моїм найкращим другом. Ось це для мене найважливіше. Я раніше ніколи не знала такої дружби, яка була в мене з ним. Він сподобався мені настільки ж, наскільки я його полюбила", - згадала Блейк.

Говорячи про те, хто із жінок їй подобається, Лайвлі назвала свою рідну сестру, актрису Сальму Хайєк та модель Розі Хантінгтон-Вітлі. А співачку Доллі Партон актриса взагалі вважає "священною коровою".

Нагадаємо, до шлюбу з Райаном Рейнолдсом у Лайвлі був роман із Леонардо ДіКапріо. А сам Рейнолдс, як відомо, був жонатий на Скарлетт Йохансон.

Фото з Instagram "Marie Claire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів