Собчак прокоментувала свою вагітність

16 червня 2016, 16:28

Російська телеведуча Ксенія Собчак вперше відреагувала на чутки про свою вагітність.

Білявка прокоментувала новину про себе в Instagram.

Зокрема, Ксюшу обурило те, що журналісти подають буцімто її цитати та звинувачують її в накладному животі.

"За що я люблю жовту (пресу) - майже кожне слово – правда. Дивовижна стаття наводить мої цитати, яких ніколи не було, свідоцтва мого тренера з пілатесу, якого я не знаю, і докоряють, що я зробила "шоу" на премії "Собака "прийшовши з накладним животом..." - написала Собчак.


Свежая пресса!!! За что я люблю желтую-почти каждое слово-правда😂😂😂😂 удивительная статья приводит мои цитаты ,которых никогда не было,свидетельства моего тренера по пилатесу ,которого я не знаю,и укоряют ,что я сделала "шоу" на премии "Собака" придя с накладным животом...Ну что сказать? Параллельные миры! Всюду жизнь! Хорошо хоть параллельные прямые не пересекаются. Только в вечности🙈🙈🙈🙈 #аяполетела #наэтотразаэрофлотнеподвел

A photo posted by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jun 16, 2016 at 1:42am PDT

"Ну що сказати? Паралельні світи! Життя! Добре хоч паралельні прямі не перетинаються. Тільки в вічності", - резюмувала вона, так і не сказавши, чи вона дійсно вагітна.

Нагадаємо, після появи Ксенії з дещо округлим животиком з’явилися чутки про вагітність.

Друзі тусовщиці вже підтвердили, що вона дійсно чекає на первістка. Але існує думка, що Ксюша просто вирішила пожартувати й скористалася накладним животом.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів