Ударник "Deep Purple" переніс мікроінсульт

18 червня 2016, 10:30

В ударника "Deep Purple", британського музиканта Йена Пейса 14-го червня стався мікроінсульт.

Рокерові стало зле у Стокгольмі, і він потрапив до місцевої лікарні. Концерти гурту в Швеції та Данії були скасовані.

Про те, що сталося, і про своє самопочуття зараз 67-річний Пейвс розповів сам. Його звернення є на сторінці гурту в Facebook.

"Уранці 14-го червня я прокинувся і відчув, що права половина мого тіла заніміла, і я не можу контролювати мою правицю і пальці. Тож мені довелося лягти в лікарню, де в мене діагностували "міні-інсульт" або минуще ішемічне порушення мозкового кровообігу", - поділився музикант.


67-річний Йен Пейс відновлюється після мікроінсульту

Він похвалив працівників стокгольмської лікарні, які одразу ж розпочали його лікування. Пейс сподівається в найближчому майбутньому повернутися на сцену.

"Наразі все, що лишилося, це легке оніміння правого боку обличчя та відчуття поколювання в правій руці. Рухливість рук швидко відновлюється, і я з упевненістю очікую, що наступного місяця продовжу гастролі. Зараз я маю набір пігулок, які мушу пити щодня, щоби таке на сталося знов!", - поділився рокер.

Він подякував усім за добрі побажання, вибачився, що не в змозі відповісти на всі повідомлення особисто, а ще перепросив шведських і датських фанатів, для яких не зміг виступити.

"Це перші концерти з "Deep Purple", які я пропустив від створення гурту в 1968-му", - зізнався Пейс.

Нагадаємо, у квітні гурт "Deep Purple" нарешті увійшов до Зали слави рок-н-ролу.

Фото з Facebook "Deep Purple"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів