Бейонсе й Мінаж отримали нагороди "чорного телебачення"

27 червня 2016, 10:02

26-го червня в Лос-Анджелесі відбулося вручення премій "Black Entertainment Television".

Ними щороку нагороджують афроамериканців та представників інших національних меншин за видатні досягнення в музиці, акторстві, спорті та іншій діяльності, що має відношення до індустрії розваг.

Цього року черед лауреатів "BET Awards" опинилися співачки Бейонсе та Нікі Мінаж, репер Дрейк і тенісистка Серена Вільямс.

Повний список переможців наводить сайт "ET Online".


Бейонсе позбирала нагороди "BET Awards"

Бейонсе проголосили "Найкращою поп- та R&B-виконавицею". Серед чоловіків у цій номінації переміг 23-річний співак Брайсон Тіллер. Юнака також назвали "Найкращим новим артистом".

"Найкращим гуртом" визнали дует Дрейка та Future. Також Дрейк здобув перемогу в номінації "Найкращий хіп-хоп артист", а його спільна пісня з Ріанною "Work" стала "Найкращим співробітництвом".

"Найкращою хіп-хоп-артисткою" обрали Нікі Мінаж. А Бейонсе повезла додому ще три нагороди за кліп "Formation": "Відео року", "Coca-Cola Viewers’ Choice Award" та "Centric Award.

Нікі найкраща у хіп-хопі

Зірка "Імперії" Тараджі П. Хенсон отримала звання "Найкраща актриса", а "Найкращого актора" дали Майклові Б. Джордану, відомому за фільмом "Фантастична четвірка". "Молодою зіркою" проголосили Амандлу Стенберг із "Голодних ігор".

"Спортсменами року" стали Серена Вільямс та баскетболіст Стефен Каррі. "Гуманітарну відзнаку" отримав зірка "Анатомії Грей", борець за права темношкірого населення Америки Джессі Вільямс, а "Відзнаку за видатні досягнення протягом життя" дали Семюелеві Л. Джексону.

Тараджі П. Джексон стала "Найкращою актрисою"

Нагадаємо, нещодавно Бейонсе виборола й "модний "Оскар".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів