"Егоїст" Редкліфф розповів, чому хоче дітей

30 червня 2016, 14:13

У британського кіно- і театрального актора Деніела Редкліффа, до якого досить рано прийшла гучна слава, було все те, що і в кожного "нормального" хлопця – перше побачення і перший поцілунок.

Зірці "Гаррі Поттера" вдалося вберегти особисту частину свого життя від допитливого світу, і він хоче, щоби так було й надалі. А ще 26-річний Деніел планує завести дітей.

Про це пише "Contact Music".

Деніел Редкліфф хоче стати батьком

"Гадаю, люди завжди собі уявляли, що в мене не було дитинства, що я пропустив щось, проте я певен, що мав дуже інакше дитинство, проті всі ті перші побачення і перші поцілунки, ті обряди ініціації в мене все одно були, вони досі в мене є, і зазвичай вони дуже особисті, я не відчуваю, що мушу ділитися ними зі світом, і відчуваю, що вони дійсно належать мені, і це приємно", - сказав Редкліфф.


Деніел вже понад два роки зустрічається з Ерін Дарк, дівчиною, котру вважає і своїм найкращим другом. Колись актор хоче створити сім'ю.

"Одного дня, безперечно, я би хотів стати татом", - поділився актор.

"Може, це цілком егоїстична і неправильна причина хотіти дітей, але я наче… Те, що змушує тебе сфокусуватися не на тобі самому, завжди мене приваблювало", - пояснив він.

Нагадаємо, свого часу Редкліфф казав, що хоче стати батьком до 30 років, щоби мати вдосталь сил для гри в футбол із дітьми.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів