Головна літня вечірка Лондона: Мосс, перефарбована Ар’я Старк і гола сукня

7 липня 2016, 16:39

Британська модель Кейт Мосс у сукні семирічної давнини, оновлена зірка серіалу "Гра престолів" Мейсі Вільямс та актриса з серіалу "Секс у великому місті" Мередіт Остром у "голій" сукні засвітилися на вечірці в Лондоні.

Днями відбулася "Serpentine Summer Party", яку називають головною літньою вечіркою британської столиці. Звісно, ані зірки, ані папарацці не змогли оминути цю подію.

Зокрема, видання "The Daily Mail", відзначило, що топ модель Кейт Мосс з’явилася в сукні, яку вона створила ще у 2009-му році в колаборації з "TopShop". Красуня доповнила вбрання паском і жакетом

А от виконавиця ролі Ар’ї Старк у "Грі престолів" Мейсі Вільямс "вигуляла" новий колір волосся. Молода актриса перефарбувалася у дещо темніший відтінок, ніж зазвичай.


Та хто дійсно здивував присутніх, так це актриса Мередіт Остром, яка відома глядачм за серіалом "Секс у великому місті", пише "The Mirror".

39-річна зірка обрала досить дивне вбрання – блискучу міні-сукню із виділеними грудьми та вишитими сосками й лінією бікіні "з волоссям". І хоча насправді акторка нічого непристойного не показала, але складалося відчуття, що вона "гола".

Нагадаємо, нещодавно Кейт Мосс заявила, що їй більше не подобається демонструвати свої груди.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів