Серену Вільямс звинувачують у демонстрації "агресивних" сосків. ФОТО

7 липня 2016, 18:44

Американську тенісистку Серену Вільямс звинувачують у тім, що вона відволікає глядачів від гри – своїми сосками. Вони в неї, мовляв, надто виділяються під тугенькою білою сукенкою.

Хвиля критики на адресу 34-річної Серени днями прокотилася в Twitter.

Про це пише "The Daily Mail".

На принади Вільямс, як виявилося, багато хто звернув увагу під час її нещодавнього поєдинку з росіянкою Анастасією Павлюченковою. Серена перемогла, тож до її техніки в інтернет-користувачів наче претензій нема, а от до одягу - так.


"Дивно, що канал ВВС не попередив, що Серена сьогодні показуватиме соски", - зазначив один із користувачів Twitter.

Соски Серени Вільямс, як виявилося, декого відволікають від тенісу

"Серено, просто щоби ти знала, через твій топ ми бачимо твої соски! Упс!", - написали зірці.

Дехто поскаржився, що йому було важко сконцентруватися на грі через "агресивні" соски Вільямс. А дехто висловив подив, що Серена, з її заробітками, не в змозі купити собі підходящий спортивний бюстгальтер.

"Nike", будь ласка, робіть тканину товстішою. Соски Серени Вільямс усюди", - попросила одна з інтернет-користувачок.

"Закохана в мою сукню для Вімблдона", - написала в своєму Instagram Серена

Водночас у соцмережах озвучують і таку думку: нащо дивитися Вімблдонський турнір тим, для кого найцікавіше в ньому та гідне обговорення – це соски Серени Вільямс? Проблема, вочевидь, полягає в надмірній сексуалізації суспільством жіночих грудей.

"Люди справді жаліються на те, що побачили через футболку соски Серени Вільямс – і люди досі думають, що нам не потрібен фемінізм", - обурилася інша користувачка Twitter.

Як зазначає видання, ВВС останнім часом узагалі закидають "зловживання" повторами, де рухи тенісисток показуються уповільнено, ще й із акцентом на інтимних частинах їхнього тіла.

Нагадаємо, кілька років тому сексистський жарт на адресу Серени Вільямс та її сестри Вінус коштував роботи главі Федерації тенісу Росії.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail", фото з Instagram Серени Вільямс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів