Лохан улаштувала публічну сварку з російським коханцем?

11 липня 2016, 18:20

Подейкують, ідилія, що майже рік тривала між актрисою Ліндсей Лохан та її молодим бойфрендом-росіянином Єгором Тарабасовим, не витримала скандальної вдачі кінозірки.

Днями парочка, котра зараз відпочиває в Греції, влаштувала публічну сварку. Про це повідомляє "The Sun".

Приводом для гучного скандалу стало якесь повідомлення на Єгоровому телефоні, котре прочитала Ліндсі. За свідченням очевидців, зірка осатаніла та жбурнула телефон у море.

Але й Тарабасов не лишився в боргу. Він вирішив охолодити свою дівчину, виливши на неї вміст своєї склянки. Темпераментну парочку довелося вгамовувати охороні пляжного клубу.


Яке їхало, таке здибало? Лохан і Тарабасов влаштували публічну сварку?

"Охоронці пляжного клубу мусили їх розтягувати, і Ліндсі лишилася в своїй машині, а Єгор повернувся на свято", - розповів інформатор.

Усе це "шоу" відбувалося на очах у друзів та рідних Лохан і Тарабасова, зокрема його мами Олени, котра була просто в шоці. Очевидець чув, як жінка переконувала сина порвати з Ліндсей.

Як зазначає видання, за кілька годин після інциденту актриса лишила в своєму Instagram загадковий пост: "Закоханість виснажує, особливо коли ти – доросла жінка і все вже бачила. Любов - це найголовніша річ".

Щоправда, фото себе з Єгором Ліндсі теж запостила.

Нагадаємо, в Греції 23-річний бізнесмен і ЛіЛо святкували її 30-річчя. Подейкували, голуб’ята вже встигли потай заручитися.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів