Тайлер переживає за життя Джо Перрі: "На гурт мені на*рати"

14 липня 2016, 18:05

Американський рокер Стівен Тайлер зізнався, що страшенно непокоїться через стан здоров'я свого колеги Джо Перрі. Він не має свіжих вістей про свого "брата", котрий досі в лікарні.

На думку лідера "Aerosmith", з його гітаристом сталася біда, бо ані він, ані його колеги з "Hollywood Vampires", Джонні Депп та Еліс Купер, не бажають визнати, що вони вже не молоденькі, і не жаліють себе.

Про це 68-річний Тайлер заявив "Billboard".

"Мені на*рати на гурт – я хочу, щоби Джо жив. Я дуже занепокоєний тим, що в мене нема жодних новин. Я знаю те, що мені ніхто нічого не каже. Я можу лише сказати, що Джо – мій брат, і я його дуже люблю", - поділився Стівен.


Тайлер дуже переживає за свого "брата"

Зі слів Тайлера, Перрі має таку саму пристрасть до своєї творчості, як і він сам, але зараз він виснажений і повинен поберегтися.

"Він завжди просив мене грати три, чотири концерти підряд. А я не можу – я голос собі зірву. Я знаю, як підтримувати мою кар’єру, моє здоров'я. Але не думаю, що він то знає", - зазначив музикант.

"Я вважаю, що всі вони (Перрі, Депп і Купер) трохи вигоріли. Гадаю, вони мусять на це зважити. Вже не молоденькі, розумієте?", - сказав Тайлер.

Нагадаємо, під час концерту 10-го липня Джо Перрі втратив свідомість та був госпіталізований. Подробиць відносно того, що сталося, не повідомляють. Одначе побратими музиканта запевнили, що стан його стабільний, і він скоро повернеться на сцену.

Фото з Instagram Стівена Тайлера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів