Емі Шумер втратила цноту не за згодою, та жертвою себе не вважає

15 липня 2016, 11:43

Американська актриса Емі Шумeр зізналася, що її перший сексуальний контакт відбувся всупереч її бажанню.

Проте вона не вважає себе жертвою та не має наміру тепер, після стількох років, вимагати покарання для того чоловіка.

Про це Емі розповіла в відвертому інтерв’ю "Marie Claire", пише "The Mirror".

Зі слів Шумер, тоді, у 17 років вона навіть не усвідомила серйозності того, що з нею відбулося. Переосмислила вона той інцидент лише потім, коли перечитала свій дівочий щоденник.


"Мій перший сексуальний досвід не був хорошим", - поділилася вона.

"Я не думала про це, доки не почала перечитувати свій щоденник. Коли це сталося, я написала про це майже як про дрібничку. Типу "А потім я глянула вниз та зрозуміла, що він у мені. Він казав "Мені так прикро" і "Я повірити не можу, що таке зробив", - пригадала акторка.

Як розповіла Емі, то був не єдиний випадок у її житті, коли щодо неї було вчинено насильство.

"Був іще один раз із моїм бойфрендом, коли я казала "Ні, зупинися", а він просто повністю це проігнорував", - зазначила зірка.

Шумер не вважає себе жертвою. Проте зірка прокоментувала тенденцію звинувачувати жертв зґвалтування, що досі існує в сучасному суспільстві.

"Розумієте, коли йдеться про того, хто пережив насильство, тут не просто намагання присоромити, а й злість. Людей так бісить, коли ти – не ідеальна жертва", - зауважила Емі.

Нагадаємо, свого часу зґвалтування пережила співачка Lady Gaga. Зараз зірка багато робить для підвищення обізнаності суспільства про цей вид злочину та підтримки жертв.

Фото з Instagram "Marie Claire"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів