12-річна донька Кортні Кокс стала героїнею пісні й кліпу. ВІДЕО

16 липня 2016, 10:39

Донька акторів Кортні Кокс і Девіда Аркетта, 12-річна Коко знялася у кліпі.

Сама пісня – теж про неї. А режисером стала зіркова мама.

Дівчинка надихнула на написання однойменної композиції "Coco" ірландського музиканта Фоя Венса, котрий є другом її майбутнього вітчима, Джонні МакДейда і самої Кортні.

Про це пише "People".


Кортні Кокс зняла доньку в кліпі на пісню про неї ж

"Відколи Фой уперше зіграв для мене "Coco" – і щоразу, як я чула її відтоді – я відчувала, що він вловив не лише неповторну особистість Коко, а й прекрасну дитячу невинність, котра, на жаль, невідворотно зникає з часом", - поділилася Кокс.

"Це ніби знімок світу дитячими очима… проспіваний чоловіком, якого зворушило те, яким для неї виглядає світ. Гадаю, це той погляд, за яким ми, ставши дорослими, не перестаємо сумувати", - зазначила зірка "Друзів".

Кортні, котра вже пробувала себе у якості режисера епізодів серіалу та музичного кліпу, сказала, що дуже зраділа тому, що саме її музикант попросив зняти це відео.

Нагадаємо, Коко – єдина дитина Кортні Кокс. Після її народження в актриси сталося кілька викиднів, що врешті і зруйнувало її шлюб із Девідом Аркеттом.

Подейкували, що Кокс із 39-річним МакДейдом, коли одружаться, звернуться до сурогатної матері, щоби завести спільну дитинку.

Фото з Twitter Кортні Кокс, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів