Пішов з життя режисер "Красуні" та "Нареченої-втікачки"

20 липня 2016, 10:52

19-го липня, на 82-му році життя помер американський режисер Геррі Маршалл.

Причиною смерті стали ускладнення від пневмонії. Раніше кіномитець переніс інсульт.

Про це повідомляє "Contact Music".

"Він любов оповідати історії, змушувати людей сміятися та грати в софтбол, перемагаючи на численних чемпіонатах", - говориться в заяві родини Маршалла.


Причому грати в улюблену гру режисер не полишав і в останній рік свого життя.

Режисер "Красуні" пішов із життя

Свій жаль із приводу смерті Геррі Маршалла вже висловили чимало відомих людей.

"Геррі, безсумнівно, був одним зі справді важливих людей, яких випадає зустріти в житті. Він був не лише пульсом та життєвою силою "Красуні" - стійким керманичем на кораблі, який легко міг перевернутися - він був дуже хорошою і достойною людиною, чоловіком та батьком, котрий дарував справжню радість та любов, а ще заразний хороший настрій усім і кожному, з ким перетинався його шлях", - сказав Річард Гір "Entertainment Tonight".

Джулія Робертс зізналася, що пригнічена цією звісткою. Актриса назвала Маршалла своїм добрим другом, якого їй страшенно бракуватиме.

"Я втратив друга і вчителя. Ми втратили прекрасну людину та майстерного оповідача історій. Геррі Маршалл, я люблю тебе. Я сподіваюся прийти туди, де ти є", - сказав актор Ештон Катчер, котрий знявся в картині Маршалла "Валентинів день".

"Мені пощастило працювати з Геррі Маршаллом. Він був не лише прекрасним режисером, а й привітним, люблячим, добрим чоловіком", - написала в Twitter Алісса Мілано.

Серед інших відомих робіт режисера – "Красуня" з Джулією Робертс та Річардом Гіром, "Наречена-втікачка", з цим самим акторським дуетом, "Щоденники принцеси". Останнім його фільмом стала комедія "Нестерпні леді", яка вийшла на екрани цієї весни.

Фото з Twitter

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів