Джаред Лето бреше і має вдома гільйотину

28 липня 2016, 13:12

Американський актор та музикант Джаред Лето відверто зізнався, що в інтерв’ю він бреше, відповідаючи на особисті питання.

А ще розказав, навіщо йому вдома гільйотина, запевнив, що дуже зрадів би дитині-сюрпризу, та згадав, як коловся заради ролі в "Реквіємі за мрією".

Про це Лето говорив із "Rolling Stone".

Щоби вжитися в роль Джокера, Джаред ретельно вивчав насильство, дивлячись відповідні ролики на YouTube.


"Я дивився реальне насильство, засвоював його. Дивлячись на це, багато чого можна навчитися. Не кожен акт насильства чиниться з люттю. Пригадую, як я це вивчив. Люди можуть бути спокійними. Вони зробили свій вибір, ідуть і роблять щось, і не в люті. Це методично і часом гіпнотизує та звільнює", - поділився Лето, котрий вважає, що Джокер – саме з таких лиходіїв.

Причому це - не найдивніша річ, яку актор робив заради ролі. Так готуючись до зйомок у "Реквіємі за мрією", Лето кілька тижнів прожив на вулицях Нью-Йорка та робив собі ін’єкції, щоби не відрізнятися від наркоманів Іст-Вілліджа.

"Вони кололи собі наркоту, а я колов собі воду", - пояснив Джаред.

До слова, цікавий факт: зі слів Лето, він, "наче ящірка", ніколи-ніколи не п’є води. А що стосується харчування, то зірка називає себе "веганошахраєм". Він не їсть м'яса, але не відмовиться від свіжовиловленого лосося на Алясці або домашнього печива.

Узагалі Лето не приховує, що не все, що він розказує про себе в інтерв’ю, зокрема про своє дитинство – правда.

"Я так багато про це брехав, що вже не знаю, де правда", - зазначив він.

Актор не вирішив, чи одружиться він колись. Зараз Джаред не має пари, але якби й мав, то старався б це приховати.

"Навіть якби я зараз перебував у стосунках або якби мав дітей, не знаю, чи ділився б я публічно цією інформацією. Знаєте, що я зрозумів про жінок? Що я абсолютно нічого про жінок не знаю", - заявив він.

Лето був би страшенно радий, якби раптом з'ясувалося, що десь у нього росте дитина. Це був би "неймовірний сюрприз" та "до біса прекрасно", запевнив він.

Своє лос-анджелеське помешкання Джаред описує як "злидарський маєток Playboy". А з цікавих речей має в ньому гільйотину "для тих, хто погано поводиться".

Нагадаємо, від своєрідного почуття гумору Джареда Лето було непереливки його колегам зі фільмом "Загін самогубців". Він надсилав їм презенти на кшталт свинячої туші, пацюка та використаних презервативів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів