Шеннен Догерті: Я почала думати, що не виживу

2 серпня 2016, 10:20

Американська акторка Шеннен Догерті зізналася, що стала сумніватися в тім, що їй вдасться подолати рак.

45-річна зірка перенесла мастектомію, проте злоякісні клітини вже з'явилися в лімфовузлах, а можливо, поширилися ще далі. Зараз Шеннон проходить хіміотерапію, а попереду в неї курс радіотерапії.

Про це Догерті розповіла в інтерв’ю "Entertainment Tonight", пише "The Daily Mail".

"Це тяжко. Я почала думати, що не виживу… Сьогодні я не оглядаюся", - поділилася актриса.


"У мене був рак грудей, котрий поширився на лімфовузли, а під час однієї з моїх операцій з'ясувалося, що частина ракових клітин могла вийти за межі лімфовузлів, відтак ми робимо хіміотерапію, а після хімії я пройду радіацію", - розповіла вона.

Шеннен із подругою та чоловіком Куртом

Мастектомію Догерті перенесла в травні. Як пояснила зірка, хірург поставив їй розширювач, завдяки якому вона може сама регулювати розмір груді.

"Я зараз розказую про дуже особисте, але гадаю, що є багато жінок, котрі, певно, кажуть: "Так, я пройшла через таке". Отже, це прекрасно, ти можеш обирати розмір, який захочеш", - зазначила Шеннен.

Як зізнається Догерті, найскладніше в цій боротьбі – це невідомість.

"Чи спрацює хімія? Чи спрацює радіація? Розумієте, чи пройду я через усе це знов, або в мене буде вторинний рак?", - сказала вона.

"Я не знаю, чи я колись знову виглядатиму собою. Я хочу вірити, що, якщо я боротимусь, зі мною все буде добре", - додала вона.

Нагадаємо, днями Шеннен, котра через хіміотерапію втрачає волосся, поголила голову. Як це було, вона відверто показала в своєму Instagram.

Як відомо, страшний діагноз Догерті поставили в лютому 2015-го року.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів