Шерон Озборн порівняла секс-залежність Оззі з алкоголізмом та наркоманією

8 серпня 2016, 14:54

Британська телеведуча Шерон Озборн зізналася, що секс-залежність, від якої лікуватиметься її чоловік-рокер Оззі, боляче вдарила по всій їхній сім'ї.

Вона порівняла згубну пристрасть Оззі до чужих жінок із алкоголізмом та наркоманією.

Про це пише "The Mirror".

"Це тяжко, бо від цього страждає вся родина. У певному сенсі наркотики та алкоголь кращі", - поділилася Шерон.


"Коли йдеться про залежність від сексу, це соромно. Нарешті він її визнав", - зазначила вона.

Шерон порівняла секс-залежність Оззі з алкоголізмом та наркоманією

Також Озборн запевнила, що її чоловік працює над подоланням цієї своєї проблеми. Під час сеансів у психолога Оззі зізнався, що зраджував свою жінку не лише з перукаркою Мішель, були й інші.

Після завершення прощального світового туру гурту "Black Sabbath", у лютому 2017-го, рокер на три місяці вирушить до реабілітаційного закладу. Джерела припускають, що Шерон, котра обіцяла, що Оззі дорого заплатить за те, що накоїв, змусить його ще й публічно покаятися у її ток-шоу.

Нагадаємо, свого часу Озборн заявляла, що чоловіки, котрі зраджують дружин та роблять дітей на стороні, заслуговують на те, щоби їм відрізали члени.

Як відомо, кілька років тому зіркове подружжя пережило непрості часи, коли Оззі підсів на алкоголь та наркотики. І Шерон пообіцяла, якщо чоловік ще раз їх бодай торкнеться, вона дасть йому такого копняка, що її ногу з його дупи витягатимуть у лікарні.

Фото з Instagram Озборн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів