Екс-менеджер онкохворої Догерті тягне її до суду: Вона не така вже й хвора

19 серпня 2016, 11:08

Американську актрису Шеннен Догерті, яка хвора на рак грудей, хочуть змусити свідчити в суді додаткові години.

Колишній менеджер 45-річної зірки Стівен Блатт вважає, що Шеннон не така вже й хвора, тому може висидіти на судовому засіданні ще чотири години. Про це пише "TMZ" та "Page Six".

Адвокати Блатта, якого сама Догерті звинувачує у недбальстві, через яке вона лишилася без страховки та згаяла дорогоцінний для свого здоров'я час, уже подали до суду прохання про додаткове слухання.

За каліфорнійськими законами судове засідання зазвичай триває протягом 7 годин, але на прохання однієї зі сторін час може бути збільшений.


Екс-менеджер хоче довести, що Догерті не така вже й хвора?

Екс-менеджер Шеннон упевнений, що зірка може висидіти в суді ще чотири години, бо хвороба не заважає їй відвідувати вечірки та світські заходи.

Зокрема, Блатт зазначив, що акторка регулярно публікує в соціальних мережах фотографії з подій нічного життя Нью-Йорка і Пітсбурга. Догерті навіть їздила до Австралії на зустріч з фанами.

До того ж колишній менеджер Шеннон вказав, що останнім часом та дала багато телевізійних інтерв’ю, тож висидіти ще кілька годин в суді не стане для неї проблемою.

Догерті вже відреагувала на заяву Блатта. Актриса зазначила, що слова екс-менеджера образливі. Зірка вважає, що сім годин слухання – більш ніж достатньо і вона не зобов’язана витрачати додатковий час.

Нагадаємо, про свою хворобу Догерті повідомила світові в серпні минулого року. Нещодавно ж актриса поголила голову і подякувала мамі за підтримку.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів