Статуї голого Трампа з’явилися у найбільших містах Америки. ФОТО

19 серпня 2016, 13:12

Статуї, які зображають кандидата в президента США Дональда Трампа голим і в натуральну величину, були встановлені у кількох найбільших американських містах.

Досить огидного вигляду скульптури з’явилися в Нью-Йорку, Клівленді, Сіетлі і Сан-Франциско, повідомляє "New York Post".

#DonaldTrump #statue #unionsquare #nyc #manhattan

Фото опубликовано Alfonso Quiroz (@quiroza) Авг 18 2016 в 9:41 PDT

Відповідальність за встановлення голих "Трампів" узяла на себе анархістська організація "INDECLINE". Представники угруповання пояснили, що статуї були створені митцем, який називає себе "Ginger", щоб відлякати людей від намірів голосувати за скандального політика.

"Трамп просто ще один монстр, так що це було абсолютно в моєму стилі створити ці каліцтва", - розповів автор скульптур.


Статуї зображають Дональда Трампа із великим обвислим животом, блідою шкірою, крізь яку проступають вени та дуже маленьким статевим органом.

І хоча скульптури простояли дуже мало часу, бо їх швидко демонтували за наказом міських влад, перехожі встигли зробити фото. Знімки були викладені, зокрема, й в Instagram.

Нагадаємо, проти того, аби Дональд Трамп очолив США виступає дуже багато знаменитостей: наприклад, співачка Шер, актори Джордж Клуні, Мікі Рурк і Вупі Голдберг.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів