Панін відкриє алкоклініку імені себе

19 серпня 2016, 16:38

Російський актор-скандаліст Олексій Панін, який має пристрасть до чарки, вирішив узятися за алкоголіків Росії.

Артист має намір відкрити клініку для лікування алкоголізму разом зі своїм другом, співаком і телеведучим Андрієм Ковальовим.

Про це Панін розповів в інтерв'ю "Комсомольской правде".

"Кілька років тому у мене були серйозні проблеми з алкоголем. Чесно кажучи, на той момент вживання алкоголю стало заважати моєму особистому життю. На жаль, на тлі цього у мене виникли проблеми з моєю дружиною Люсею. Ніде правди діти, алкоголь став відбиватися і на моїй роботі. І Андрій в цей момент простягнув мені руку допомоги", - зізнався Олексій.


"А нещодавно Андрій запропонував створити клініку, де я буду обличчям цієї установи. Вона називатиметься - "Клініка лікування алкоголізму методом Олексія Паніна" - додав він.

Панін стане обличчям клініки з лікування алкоголізму

Панін запевняє, що сам поборов шкідливу звичку. Хоча відмовлятися повністю від алкоголю він не збирається.

"Вважаю, що алкоголь в розумних межах ще нікому не зашкодив. Вино, на мій погляд, допомагає позбавитися від стресу, трохи відпочити. Але все повинно бути в розумних рамках", - наголосив актор.

"Головне наше завдання - не боротьба з алкоголем, а допомога людям, які знаходяться на межі життя і смерті, руйнуючи себе", - резюмував він.

Нагадаємо, влітку 2015-го року Олексій Панін був госпіталізований в психіатричне відділення однієї з клінік Москві.

Тоді у нього було діагностовано "гострий психотичний стан". Повідомлялося, що артист почав агресивно вести себе після вживання спиртних напоїв.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів