"О-мій-Бог!": 55-річна зірка "Друзів" повторила свою фірмову фразочку. ВІДЕО

22 серпня 2016, 17:05

Американська акторка Меггі Вілер, котру фанати серіалу "Друзі" знають як Дженіс, з'явилася в ефірі ранкового ток-шоу та повторила своє легендарне "О-мій-Бог!".

Інтерв'ю 55-річної Меггі жваво обговорюють у соцмережах. Дехто з користувачів засмучений тим, якою "нормальною" зірка є в житті.

Про це пише "The Daily Mail".

 Меггі Вілер зіграла трохи божевільну Дженіс

Зі слів Вілер, спочатку планувалося, що її героїня з'явиться лише в одному епізоді "Друзів", але вона так сподобалася, що актриса знялася в понад 20.

"Мене досі впізнають, і як мене просять, я вдаю Дженіс", - поділилася Меггі.

Що стосується пронизливого реготу Дженіс, від котрого Джо кортіло "відірвати собі руку та кинути в неї", то він в акторки "органічно" виник перед першою репетицією.

"Я знала, що той хлопець (Метью Перрі) збирається смішити мене на знімальному майданчику, тож я мусила підготуватися. І я створила собі регіт Дженіс як такий собі засіб безпеки", - пригадала Вілер.

Багато людей, що подивилися передачу, лишилися здивованими тим, що в житті в актриси зовсім не такий голос.

"Дженіс із "Друзів" у "This Morning", і частина мене всередині померла, усвідомивши, що насправді вона не говорить так, як Дженіс із "Друзів", - написав один із користувачів Twitter.

"Так дивно бачити її нормальну, я люблю Дженіс! Така хороша актриса!", - зазначив інший.

Нагадаємо, нещодавно фанатів серіалу дуже засмутив неохайний зовнішній вигляд 47-річного Метью Перрі. Подейкують, він повернувся до поятики.

Фото з Instagram, відео "This Morning" з YouТube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів