Депардьє відкриває клуб для іноземців з російським громадянством

24 серпня 2016, 17:46

Французький актор з російським паспортом Жерар Депардьє вирішив організувати "клуб за інтересами" для таких самих іноземців, як він.

27-го серпня скандальний артист відкриє власний центру в Саранську, де буде організовано клуб іноземців, які прийняли російське громадянство. Про це пишуть "РИА Новости".

"Депардьє приїде на відкриття, і крім того, що буде присутній на відкритті, приїде на будівництво церкви, на фабрики і заводи, зробить турне по всій Мордовії" , - розповів співрозмовник видання.

У центрі, крім кінопоказів та творчих зустрічей, Депардьє хоче організувати клуб іноземних громадян з російсьскими паспортами.


Депардьє створить клуб для іноземців з російськими паспортами

"Він вже веде переговори, наприклад, з боксером, який прийняв російське громадянство, ще там кілька людей, ось він хоче на базі цього кіноцентру організувати клуб такий", - додав інформатор.

Нагадаємо, сам Жерар Депардьє, тікаючи від французьких податків, узяв громадянство Росії. У 2013-му році акторові вручили російський паспорт.

Нині Депардьє, який не поспішає проживати в Росії, має прописку в столиці Мордовії Саранську.

Як відомо, французький актор не приховує своєї симпатії до російського президента Володимира Путіна та підтримує анексію Криму. Нещодавно Депардьє подарували виноградник на території окупованого півострову, а потім пообіцяли ще й кримську прописку.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів