Бібера вісім разів вписали до Книги рекордів Гіннеса

30 серпня 2016, 14:49

Канадський співак Джастін Бібер отримав одразу кілька сертифікатів Книги рекордів Гіннеса 2017-го року.

Артист став 8-разовим рекордсменом завдяки успіхові його четвертого альбому "Purpose" та популярності в соцмедіа.

Про це пише "Contact Music".

Одразу 17 пісень Джастіна потрапили до американського чарту Billboard Hot 100, а ще артист встановив рекорд із кількості одночасного перебування в цьому рейтингу нових композицій – 13.


У музичному просторі Великобританії Бібер став першим виконавцем, три сингли якого опинилися на найвищих позиціях. Ідеться про пісні "Love Yourself", "Sorry" та "What Do You Mean?".

Бібер встановив аж 8 рекордів

Причому остання стала найпопулярнішою на Spotify, за тиждень її прослухали рекордні 30 мільйонів разів. Найвищий результат за цей самий період отримав і весь альбом.

Серед чоловіків 22-річному Джастіну немає рівних за кількістю підписників у Twitter. За зіркою слідкують понад 85 мільйонів людей. Причому лише з січня 2016-го року додалося 11 мільйонів.

Царює Бібер і на YouTube, із викладання каверів на якому й почалася кар’єра юнака. Його музичний канал лідирує за кількістю переглядів – понад 10,4 мільярди. Підписані на нього понад 20 мільйонів шанувальників, більше, ніж на будь-якого іншого співака.

Нагадаємо, на рекорд у Instagram Джастін більше не претендує. Він видалив свій фотоблог, розсердившись фанів, що не вподобали його нову подружку.

Як відомо, найбільше фолловерів у Twitter наразі має співачка Кеті Перрі.

Фото з Twitter Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів