Кріса Брауна затримала поліція й обшукала його будинок

31 серпня 2016, 11:32

Американський співак Кріс Браун був затриманий поліцією Лос-Анджелеса через підозру у нападі із застосуванням вогнепальної зброї.

Артист опинився в наручниках після того, як 30-го серпня відбувся обшук в його будинку, повідомляє "Reuters".

Правоохоронці нагрянули до Брауна через те, що до служби рятування 911 зателефонувала жінка й заявила, що поп-зірка погрожував їй зброєю.

"Він (Кріс Браун) направлений до відділку з грабежів і вбивств, де він буде арештований за напад із застосуванням вогнепальної зброї", - повідомив журналістам на імпровізованому бріфінгу коло будинку зірки лейтенант Кріс Рамірес з департаменту поліції Лос-Анджелеса.


Сам 27-річний Кріс до свого арешту встиг розмістити в Instagram кілька відео, в яких заперечує свою провину. Щоправда, згодом артист чомусь видалив усі ролики.

Кріс Браун встряг у новий скандал?

"Я не сплю половину проклятої ночі. Прокинувся від звуку вертольотів, автомобільних сирен, поліції біля своїх воріт", - сказав Браун, наголосивши, що він не зробив нічого поганого.

Як з’ясувалося, близько 3 ранку до поліції найді шов виклик від жінки, яка повідомила, що на неї наставив пістолет співак Кріс Браун.

Та згодом адвокат Брауна – Марк Герагос повідомив у Twitter, що Кріса випустили й з ним усе добре.

"Звинувачення проти нього явно помилкові",- додав юрист.

За інформацією "NBC", скандального співака дійсно відпустили додому. Але під заставу у 250 тисяч доларів.

А джерела "TMZ" кажуть, що в будинку Кріса знайшли зброю та наркотики.

Очікується, що Браун постане перед судом 20-го вересня.

Нагадаємо, у 2009-му році Кріс Браун жорстоко побив свою тодішню дівчину співачку Ріанну. Тоді артиста засудили до п'яти років позбавлення волі умовно, громадських робіт та випробного терміну, який закінчився у 2015-му році.

Фото і відео Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів