Мел Сі в олії пояснила, чому не повернеться до "Spice Girls". ФОТО

31 серпня 2016, 16:54

Найспортивніша учасниця колись популярного дівочого гурту "Spice Girls" Мелані Сі знялася топлес і написала відверте есе.

Артистка, справжнє ім’я якої Мелані Чісхолм, в матеріалі для "Love Magazine" розповіла про свої стосунки зі славою та чому вона не хоче возз’єднання "перчинок".

"Це я, Sporty - та, хто робила сальто назад, має татуювання 90-х і носила спортивки", - почала свою оповідь Мелані.

Мелані Сі у чудовій спортивній формі

Видання попросила 42-річну сівачку не лише написати емоційне есе, а й знятися у цікавій фотосесії. На сторінках журналу Чісхолм позує обмазана олією, топлес, виконуючи акробатичні трюки.


"Ви не змусити мене скаржитися на моє життя - воно чудове. Я знаю, що деякі люди скаржаться на увагу - але я хотіла бути відомою з самого початку. Як і решта зі "Spice Girls" я дуже рано дізналася, що ти не можеш відкусити лише шматок пирога, якщо мова йде про славу. Ти мусиш з’їсти все", - зауважила Мелані Сі.

Співачка показала татуювання
І навіть знялася топлес

Артистка, яка не приховує, що не хоче возз’єднання "Spice Girls", пояснила свою позицію:

"Дивись, я буду однією зі "Spice Girl", поки я не помру. Але мене дуже виснажують постійні чутки про повернення гурту, щоб відсвяткувати 20-річчя. Не зрозумійте мене неправильно. Але що це за нове правило, що групи повинні возз’єднуватися? Чому ми не можемо просто пам'ятати про наші неймовірні досягнення дев'яностих років?".

Мелані не хоче повертатися в гурт, якому завдячує своєю популярністю

Нагадаємо, нещодавно з’явилися чутки, що Мел Сі хоче засудити "Spice Girls" за возз'єднання.

Мелані у всій красі

Як відомо, "перчинки" знову вирішили повернутися на сцену. Але не в повному складі, бо Вікторія Бекхем і Мелані Чісхолм відмовилися повертатися до дівочого гурту.

Фото "Love Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів