Положинський згадав, як його занесли до школи

1 вересня 2016, 17:24

Лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський приєднався до артистів, які написали свої спогади про перший день у школі.

З властивою йому іроніє, співак згадав, що першачком його до школи занесли. У повному сенсі цього слова. Історією походу до першого класу Положинський поділився у Facebook.

"1-го вересня 1979-го року мене занесли в школу. На руках. Ні, не батьки - незнайомі тьоті й дяді з президії почесних гостей урочистої лінійки. Всі діти ще стояли у своїх нарядних рядах, а мене вже заносили", - почав свою оповідь Сашко.

Сашка Положинського 1-го вересня у першому класі занесли до школи на руках

"Просто мені пощастило потрапити в число кількох артистичних першачків, яким довірили розповідати святкові вірші. Я свій лунко відчитав, стою такий, милуюся святом, батькам час від часу усміхаюся, а потім - бац! - чи то від спеки, чи то від хвилювання, чи то від щастя втрачаю свідомість", - додав він.


На щастя, падіння Положинського помітила "якась високоповажна гостя", яка стояла за ним. А потім майбутнього співака підхопили й занесли до школи.

"Потім схожа втрата свідомості сталася зі мною 22-го червня десь, мабуть, 1986-го року, але це вже інша історія. А хто з вас теж якось ненормально йшов "перший раз у перший клас"?" - запитав Олександр.

Нагадаємо, на початку Липня Положинський з "Тартаком" презентували новий кліп.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів