"Нова хвиля": Рікі Мартін, Повалій, Кіркоров без звуку та живіт Собчак. ФОТО

4 вересня 2016, 09:50

Російський конкурс "Нова хвиля" відзначився виступом співака Рікі Мартіна, зірваним номером і істерикою Філіпа Кіркорова, вагітною Ксенією Собчак, яка вже не приховує свій живіт і появою українки Таїсії Повалій.

3-го вересня в Сочі стартувало чергове музичне дійство. Цього року продюсер Ігор Крутой запросив в якості хедлайнера Рікі Мартіна, пише "Комсомольская правда".

Сам співак поки не ділився враженнями від виступу в Росії. А в своєму Instagram напередодні лише написав з літака: "Наступна зупинка - Сочі".

Next stop #Sochi ✈️

Фото опубликовано Ricky (@ricky_martin) Сен 2 2016 в 7:20 PDT

А от Кіркорову цьогорічний виступ на "Новій хвилі" запам'ятається надовго. Під час номеру співака зник звук. І так тричі. Після чого, відомий своїм норовливим характером, Філіп узагалі пішов зі сцени.


So happy to meet my friend today in Sochi, "NEW WAVE"))✌️👋 You were great As always!))) Bravo, Ricky! @ricky_martin #rickymartin

Фото опубликовано Филипп Киркоров (@fkirkorov) Сен 3 2016 в 1:20 PDT

За твердженням "Wday.ru", Кіркорова понад 1,5 години шукали й вмовляли повторно вийти до глядачів. Співак врешті погодився і виступив уже без жодних форс-мажорів.

Велика увага присутніх була прикута до телеведучої Ксенії Собчак. Білявка, яка чекає на первістка, за лаштунками ходила у спортивному одязі, який підкреслював її вже досить чималий живіт.

Собчак за лаштунками конкурсу живіт не приховувала

А от на сцену Ксюша вийшла в сукні, яка вдало приховувала її вагітний стан.

Приїхала до Сочі й співачка Таїсія Повалій. Незважаючи на те, що не всі українці підтримують її регулярні вояжі до Росії, Тая продовжує там виступати.

Про свою участь у відкритті "Нової хвилі" Повалій повідомила в Instagram.

Нагадаємо, минулого року українській гурт посів третє місце в російському конкурсі в Сочі.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів