Санкт-Петербург "урятували" від Міли Куніс

5 вересня 2016, 15:06

У Санкт-Петербурзі відмовилися розміщати банер фільму з прізвищем американської актриси Міли Куніс, побачивши в ньому сексуальний підтекст.

Про дивне рішення російських рекламщиків та задоволеного "поборника з порнографією" депутата Віталія Мілонова пише "Ace Showbiz" та "The Hollywood Reporter".

За даними видань, рекламні агентства в Санкт-Петербурзі відмовилися розміщувати рекламні щити нової комедії за участю Міли Куніс з гаслом "Хочеш куніс?".

"Рекламні агентства були явно роздратовані словом "Куніс", яке схоже на прізвище головної актриси і дуже близьке до російського терміну для "кунілінгус", - пишуть американські ЗМІ.


Росіяни злякалися асоціацій з прізвищем Куніс

Скандальний російський депутат Віталій Мілонов публічно підтримав рішення рекламних агентств, пише "Life.ru".

"Я, безумовно, вдячний рекламникам за те, що вони розуміють, що вони ні за які гроші не готові вимазати місто в чомусь непристойному. А хто розміщує, той продає за гроші свою честь. Тобто моральна повія", - зауважив "слуга народу".

"Думка і інтереси прокатника нам абсолютно байдужі. Петербург - культурна столиця, і сюди не можна привозити всяку дешевку… Такий слоган доречний тільки для тих, хто не має поняття про те, що таке культура і цивілізація. Таке ніде - ані в Москві, та по всій Росії - абсолютно неможливо. Так що спасибі петербурзьким рекламникам за те, що вони відстояли честь міста", - наголосив Мілонов.

Нагадаємо, нещодавно Віталій Мілонов схотів зробити співачку Ані Лорак росіянкою.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів