"Сексистка, расистка, лицемірка": у соцмережах сварять Ліну Данем

5 вересня 2016, 17:20

Американська акторка Ліна Данем днями опинилася в центрі расистського і сексистського скандалу.

Почалося з її невдалого жарту на адресу темношкірого спортсмена Оделла Бекхема, а потім інтернет-користувачі розкопали й старі твіти, що характеризують Ліну не з найкращого боку.

Про це пише "Ace Showbiz".

В одному з нещодавніх інтерв’ю Данем згадала, як на "Met Gala" їй довелося сидіти поруч із Бекхемом. І в Ліни тоді склалося враження, що зірка американського футболу оцінив її як таку, що не відповідає його стандартам.


"Відчувалося, що він думає: "Чи хочу я трахнути ось це? На ній же… так, на ній смокінг. Краще знову дивитимуся в свій телефон", - пригадала акторка.

Ці слова Данем обурили інтернет-користувачів. Як пише "The Daily Mail", її обізвали "лицемірною сексисткою". Мовляв, якби Бекхем поїдав актрису очима, вона сказала б, що він її сексуалізує. А коли він не звернув на неї уваги, на що мав повне право, вона теж виявилася незадоволена. До того ж, некрасиво з Ліниного боку приписувати іншій людині свої здогадки.

Акторка замислилася і перепросила. Вона звернулася до Оделла в своєму Twitter. Данем зізналася, що перенесла на нього свою власну невпевненість, яку відчувала на тій пишній вечірці в оточенні красунь.

На Ліну Данем напосілися у соцмережах

"Попри моменти бравади, на заходах у цій індустрії (та у житті) я мучусь відчуттям, що не відповідаю певному стандарту краси, тож коли я на "Met Ball", оточена моделями та актрисами, схожими на лебідоньок, мені складно не почуватися як палаючий мішок сміття", - написала Ліна.

"Я відчула це особливо гостро, коли моїм сусідом по столику виявився красивий спортсмен, і було багато жінок, із якими, я певна, йому більше хотілося сидіти", - зазначила вона.

Данем визнала, що з її боку було дуже несправедливо приписати спортсменові мізогіністичні думки, котрих він, може, зовсім і не мав.

Проте на цьому крапку в цій історії зірці поставити на вдалося. Адже, як виявляється, слова на адресу Бекхема – не єдине, за що Ліні може бути соромно.

Інтернет-користувачі відшукали старі твіти актриси, із досить своєрідними жартами.

"Паскудна думка: "Чи, бува, той хлопець, що іде за мною в темряві, не ґвалтівник? Не переймайся, він азіат", - писала зірка в 2011-му році.

"Щойно знайшла мій "творчий щоденник" 2005-го року. Він починається так: "Я мріяла стати повією та домагатися маленького афроамериканського гризуна", - поділилася Данем у 2010-му.

Тепер люди лютують іще більше, і дехто вимагає, щоби Ліна взагалі негайно видалила свій мікроблог.

Нагадаємо, нещодавно Данем, разом зі своєю колегою по "Дівчатах", взялася рекламувати спіднє без фотошопу.

Фото з Instagram Ліни Данем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів