Кіркоров підтримав Трампа: США і Росія повинні бути друзями

7 вересня 2016, 12:55

Російський співак Філіп Кіркоров публічно висловився на підтримку кандидата у президенти США Дональда Трампа.

У бесіді з журналістом британського каналу "ВВС" артист розповів, що вони з Трампом знайомі протягом більше двадцяти років.

"О, Дональд Трамп, Боже мій. Уперше, коли ми зустрічалися, у нас було відчуття, що ми знаємо один одного багато, багато років!" – наголосив Філіп.

Кіркоров хоче перемоги Трампа

Як відомо, у 1994-му році американський бізнесмен запросив російського співака разом з його колишньою дружиною Аллою Пугачовою виступити в розважальному центрі "Тадж-Махал" в Атлантік-Сіті.


Тепер же, коли Трамп хоче стати президентом США, Кіркоров сподівається, що це таки станеться. А значить Росія й Америка стануть друзями.

"Він (Трамп) - частий гість в Росії, він любить Росію і росіян. Якщо Трамп стане президентом, відносини між двома країнами стануть набагато тісніше. І я сподіваюся на це. Тому що ми дві великі країни, дві великих нації. Ми повинні бути друзями", - зауважив Кіркоров.

Нагадаємо, більшість американських зірок виступають проти Дональда Трампа А сам скандальний політик навіть заявив, що залюбки вижене актрису Вупі Голдберг з країни.

Фото "Чуна сити"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів