"Вбивця рослин" Бред Пітт розповів невідомі факти про себе

8 вересня 2016, 17:09

Голлівудський актор Бред Пітт не часто дає інтерв’ю та бере участь в гламурних фото сесіях, тому поява його на сторінках "T Magazine" досить несподівана.

З чоловіком Анджеліни Джолі поспілкувався перший в історії Букерівської премії лауреат з Ямайки, письменник Марлон Джеймс. Про що пише "NY Post".

Brad Pitt, photographed by @craigmcdeanstudio and styled by @jasonrider for T's fall Men's Style issue cover story.

Фото опубликовано T: The NYTimes Style Magazine (@tmagazine) Сен 7 2016 в 3:33 PDT

Розмова чоловіків відрізнялася від звичайних теревеньок інтерв'юера із зіркою. Джеймс вивів Пітта на одкровення та довідався кілька цікавих фактів про актора, які досі були невідомі чи маловідомі.

Зокрема, як з'ясувалося, Бред – вбивця рослин.


"Докази: на двох протилежних кутках свого офісу в Беверлі-Хіллз "скелетні залишки", які вже давно втратили надію, що їх коли-небудь поллють", - пише автор.

Сам Пітт пояснив це тим, що він був поза офісом довгих 10 місяців, тому рослини й померли.

Окрім цього актор розповів, де чув найщиріший сміх у світі.

"Я поїхав в райони країн третього світу, де люди постраждали найбільше, але ці люди завжди, здається, мають найщиріший сміх", - зауважив актор.

Щодо своєї популярності, то Бред запевняє, що не очікував, що це станеться саме з ним. Зірка, чиє ім'я в пошуковику Google дає близько 45 мільйонів результатів, сказав:

"Люди, я ніколи не думав, що це станеться. Точно так само як я не можу змусити себе думати, що Трамп буде президентом. Простіше кажучи, те, що об'єднує нас - добре, а що відокремлює нас – погано".

Нагадаємо, Бред Пітт й Андежліна Джолі досить рідко з'являються разом на людях. Та в липні цього року парочку таки перестріли біля однієї з продуктових крамниць.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів