Померла актриса-трансгендер, яка зіграла в "Кримінальному чтиві"

12 вересня 2016, 10:58

Американська акторка Алексіс Аркетт пішла з життя у віці 47 років.

Представниця відомої акторської родини, зірка-трансгендер народилася чоловіком, у дорослому віці змінила стать, проте, схоже, так і не знайшла затишку в новому тілі.

Про це повідомляє "The Mirror".

"Наш брат Роберт, котрий став нашим братом Алексіс, котрий став нашою сестрою Алексіс, котра стала нашим братом Алексіс, пішла вранці 11-го вересня, о 12:32…", - написав у своєму Facebook брат актриси, Річмонд.


Алексіс Аркетт померла на 48-му році життя

В останні хвилини поруч із Алексіс були родичі та близькі.

"Ми ставили йому музику, і він пішов під "Starman" Девіда Боуї. Як він побажав, ми аплодували в мить його переходу у інший вимір", - поділився Річмонд.

"Він був сила. Він помер, як жив, на своїх власних умовах. Я глибоко вдячний, що це було швидко та безболісно", - додав він.

Алексіс Аркетт зіграла крихітні, проте яскраві ролі в таких картинах, як "Кримінальне чтиво", "Наречена Чакі", "Співак на весіллі", в одному з епізодів серіалу "Друзі".

У соцмережах із Аркетт прощаються ті, хто знав її, любив, шанував її талант.

"Спочивай з миром, сестро Алексіс Аркетт. Ще одне яскраве світло згасло надто рано…", - написав співак Бой Джордж, котрого копіює персонаж Аркетт у "Весільному співакові".

"Моє серце поруч із усіма, кому пощастило знати Алексіс. Ми любитимемо тебе і сумуватимемо за тобою довіку", - написала Кортні Кокс, колишня братова Аркетт.

Причини смерті Алексіс поки не називаються.

Кадр з фільму "Співак на весіллі", відео з YouTube

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів