Хетевей похвалилася, що нарешті схудла

14 вересня 2016, 14:55

Американська акторка Енн Хетевей запевнила, що не ставила перед собою мети позбутися своїх "вагітних" кіло, але дуже рада, що за 5 місяців після пологів змогла влізти в свої старі джинси.

Про це 33-річна зірка говорила на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, пише "People".

"Я почала займатися в спортзалі – я люблю це відчуття, люблю почуватися сильною. Я бачу, що мої тренування тепер дуже інакші, оскільки я народила", - поділилася Енн.

33-річна Хетевей на фестивалі в Торонто

"Я намагалася влізти у свої джинси, але просто не виходило, і тоді я перестала намагатися – а одного дня вони на мене налізли. Не брехатиму, це дуже приємне відчуття", - зізналася акторка.


Зі слів Хетевей, після тривалої перерви знову вийти на червону доріжку – це було весело й химерно. Із народженням первістка вона змінилася, проте не намагається повернути себе колишню, а задоволена тим, що має зараз.

"Гадаю, дещо лишилося таким самим, а інші речі трохи змінилися. Я просто пишаюся тим, що означають ці зміни. Тож немає жодного поспіху ні за чим. Я просто щаслива бути тут", - підсумувала Енн.

Як відомо, Хетевей народила чоловікові Адаму Шульману сина Джонатана Роузбенкса. Нагадаємо, актриса мріє про велику родину і кількох діточок планує всиновити.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів