"Привіт, анорексія": надто худа донька Кафельникова вразила британців

15 вересня 2016, 14:21

Донька російського тенісиста Євгена Кафельникова Олеся опинилася на сторінках британського видання. Причиною став занадто худий вигляд дівчини, яка у свої 17 років працює моделлю.

Журналісти "The Daily Mail" у матеріалі під заголовком "Привіт, анорексія!" пишуть про можливіий розлад харчової поведінки Олесі та наводять її цитати з цього приводу.

Донька Кафельникова, яка дебютувала на Тижні моди в Лондоні, вже давно опинилася в центрі уваги російських ЗМІ. Видання відзначали, що Олеся виглядає не здоровою й, схоже, має недостатню масу тіла, що може бути небезпечним для неї.

Олеся Кафельникова має не сильно здоровий вигляд

Олії у вогонь підлив сам Євген Кафельников, який зізнався, що стурбований виглядом доньки.


Та нападки стосовно ваги розлютили саму Олесю. Тож дівчина вдалася до досить різких коментарів.

"Я важу близько 49-50 кілограмів. Я повністю зосереджена на своїй кар'єрі, і я працюю з найкращим агентством в світі", - наголосила вона.

Ці фото дівчини облетіли мережу

"Ось чому я не можу перестати слідкувати за своїм харчуванням і професійним розвитком. Тож будуть ще якісь питання?" - додала Кафельникова.

Донька тенісиста, яка нещодавно переїхала жити до Парижа, підкреслила, що насправді має вищу за мінімальну вагу для свого зросту.

Олеся також відкинула побоювання стосовно того, що вона подібна на французьку модель Ізабель Каро, яка померла у віці 28 років від імунодефіциту внаслідок анорексії.

Кафельников не приховує, що стурбований виглядом доньки

"(Моя вага) дозволяє мені працювати в Європі, до речі. Якби журналісти були інформовані про правила в модельному бізнесі, вони б не писали такі речі про мене", - обурилася дівчина.

Нагадаємо, батько Олесі, Євген Кафельников - колишній чемпіон світу з тенісу. Матір’ю дівчини є колишня модель Марія Тишкова, яка розлучилася з тенісистом у 2001-му році після лише трьох років шлюбу.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів