З поверненням: гурт "Димна Cуміш" презентував сингл і натякнув на альбом

20 вересня 2016, 17:24

Український гурт "Димна Суміш", слідом за першою за багато років піснею, презентував довгоочікуваний сингл.

Колектив на сім років зник з поля зору і от тепер знову повертається із новими піснями. "О боже мій" - це друга композиція випущена гуртом після творчої перерви.

Один із лідерів "Димної Суміші" Сергій Мартинов в коментарі ТаблоID розповів про плани на альбом й кліпи.

"У нас була пауза. Ми скучили одне за одним. Ми хочемо продовжувати працювати. У нас є матеріал записаний до 2011-го року, до від'їзду Саші Чемерова до Америки. Ми його зараз зводимо і, скоріше за все, будемо випускати альбом. Коли саме це станеться, ще не вирішили. У нас все непередбачувано, як завжди", - зазначив музикант.


Про повернення "Димної Суміші" мріяли багато з любителів музики

"Скоріше за все, ще будемо знімати кліпи на підтримку нової платівки. Місяць тому ми виклали перший сингл "Зламані", і всі були раді. То чому б не продовжувати робити це далі? Пісню "Зламані" створювали в онлайн-режимі", - додав він.

Учасники "Димної Суміші" зайшли на студію і без репетиції її записали: "Придумали аранжування, вислали Саші, і він записав вокал. А пісня "О боже мій" була записана давно, ми її зараз просто звели".

Мартинов також пояснив, чому у 2009-му році гурт перестав грати.

"Тому що люди не розуміли, хто ми такі і що ми робимо. Ми виходить випередили свій час - як би пафосно це не звучало. Зараз я бачу реакцію людей: здається, що якщо ми зараз зберемося разом і будемо грати концерти разом, всі будуть раді цьому", - зауважив він.

СЛУХАЙТЕ АУДІО:

За словами Сергія, відновити роботу групи вирішили вони з вокалістом Олександром Чемеровим.

"Матеріал вже дозрів. Ми щодня зідзвонюємся, спілкуємося. Ми працюємо, і сподіваємося, що це буде продовжуватися. Всі, крім Саші, зараз в Києві. Коли Саша планує в Україну - це секрет. Я роблю для все можливе для його приїзду. Надсилаю йому проміння любові. Як рибак, виходжу щоранку на поріг дому стаю обличчям на Схід і шлю", - зізнався Мартинов.

До слова, щойно презентовану пісню вже виконували наживо "Vkrayst" - сайд-проект лідера "Димної Суміші" Олександра Чемерова.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів