Джим Керрі тиснув на покійну кохану через венеричну хворобу

26 вересня 2016, 11:54

Американський актор Джим Керрі чинив тиск на свою подругу Катріону Вайт, змушуючи її підписати угоду про нерозголошення стану її здоров'я, зокрема венеричну хворобу, та подробиць їхніх взаємин.

Жінку мучило відчуття покинутості, власної зіпсованості та безнадії. Вона писала про це Джимові.

Це послання, а ще смс-листування між Керрі та Вайт представив судові удівець Катріони, Марк Батлер, пише "The Mirror".

Чоловік стверджує, свій позов проти актора він подав не заради якогось фінансового зиску.


"Справа не в грошах. Справа в тім, що Джим Керрі вийшов чистеньким зі своїх стосунків із Кат і того, що він їй заподіяв. Справа в правді", - наголошує удівець Вайт.

Мета чоловіка – розвінчати "фальшиву особистість" відомого актора, якого він вважає винним у смерті дорогої йому людини.

"…Я завжди буду зіпсованим товаром, на мені довіку буде тавро. Тож я мушу прийняти те, що завжди мене страшило. Те, що я самотня. Покинута і самотня…", - написала Катріона акторові за кілька тижнів до свого самогубства.

"…Пробач мені за те, що ми обоє поранені. Я дуже кохаю тебе, Джиме. Ти завжди будеш у моєму серці…", - зізнавалася акторові жінка.

Удівець подруги Джима Керрі надав суду їхнє листування, зокрема щодо венеричної хвороби

Також із більш раннього листування Вайт і Керрі можна зробити висновок, що жінку тривожили певні фізичні симптоми, що проявилися в неї під час їхнього зв’язку та змусили думати, що вона заразилася венеричною хворобою. Керрі ж намагався переконати її, що горбочки на шкірі та запалені фолікули – то буває від інтенсивного сексу або від гоління.

Вайт написала акторові, що здавала аналізи перед тим, як у неї з ним почалися стосунки. Налякана жінка вирішила перевіритися, і тоді Керрі розірвав стосунки з нею. Зірка вимагав, щоби вона підписала угоду, складену його адвокатом, а через те, що Катріона зволікала, обзивав її "шльондрою", "нахабою" та "невдячною сукою".

Як стверджує Батлер, у його офіційної дружини тоді виявили герпес 1-го та 2-го типу та гонорею.

Адвокат Джима Керрі підкреслює, що те листування між Вайт та його клієнтом відбувалося в 2013-му році, відтак не пов’язане з самогубством жінки, що сталося в 2015-му. Із її ініціативи пара відновила свої стосунки та фактично жила разом до самої загибелі Катріони

Варто зазначити, що останній дзвінок, зроблений жінкою, був саме на телефон Керрі. І розмова тривала 3 хвилини.

Нагадаємо, в своєму позові Марк Батлер заявляє, що рецептурні ліки, за допомогою яких Катріона Вайт себе убила, дав їй саме Джим Керрі. І знаючи, що жінка є схильною до депресії та суїциду, актор не вдіяв нічого, щоби запобігти трагедії.

Фото з Twitter Джима Керрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів