Камбербетч розказав, яких фанів боїться

5 жовтня 2016, 12:52

Британський актор Бенедикт Камбербетч зізнався, що є певна категорія фанатів, котра його лякає.

Це люди, котрі не бажають бачити за зірковим образом живу людину, чийогось чоловіка та батька.

Про це 40-річний Бенедикт розповів "Vanity Fair", пише "The Daily Mail".

"Є люди, котрі вважають, що моя дружина – то піар-трюк, і що моя дитина – піар-трюк", - поділився актор.


"Гадаю, це пов’язано з ідеєю про те, що "бойфренд Інтернету" насправді не може належати нікому, крім Інтернета. Неможливо, щоби він належав комусь, а не мені. І ось що таке переслідування. Це нав’язлива, самооманлива, дуже лякаюча поведінка", - зазначив Камбербетч.

Водночас актор зізнався, що іноді його дуже смішить те, що пишуть про нього фанати в соцмережах. Наприклад, одного разу він прочитав таку пораду: коли на душі кепсько, треба уявити собі Камбербетча топлес за повільним поїданням пончика з яблуками.

"Ви пробували? У мене це не спрацювало. Я радий, що дарую сонячний промінчик похмурому чуваку, котрий уявляє, як я їм пончики без сорочки. Але я не знаю, це змушує мене реготати", - поділився він.

Також Бенедикт розказав про те, як змінилося його життя після того, як дружина Софі подарувала йому сина Крістофера. До слова, півторарічного хлопчика в сім'ї називають Кітом.

"Народження дитини – це грандіозно. На дуже несподіваному рівні. Зненацька я зрозумів своїх батьків значно глибше, ніж коли-небудь раніше", - зізнався актор.

Нагадаємо, Камбербетч хотів би мати ще синів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів